Spørsmål og svar

Hvor gammel må man være for å kjøre gokart?

Fra du har fylt 8 år kan du kjøre juniorgokart. Seniorgokart kan du kjøre fra du har fylt 15 år.

Hvor lenge kjører man gokart om gangen?

Et heat gokart varer i 8 minutter. Dette er samme for senior og junior.

Hva er prisen for gokart?

Prisen per person for 8 min kjøring er 185kr. Det er samme pris for senior og junior da de kjører like lenge, og på samme bane.

Hvordan arbeider vi for smittevern?

Når du ankommer Action Park må du registrere navn og nummer slik at vi kan kontakte deg ved funn av smitte. Alle kjøredresser, hjelmer og hansker behandles med ozon mellom hvert bruk. Dette er en svært effektiv gass som desinfiserer på kort tid. Alle som låner hjelm må bruke hårnett, og alle som kjører gokart må ta på hansker før de setter seg i gokarten. Overflater vaskes regelmessig.

Er det mulig å booke tid?

Vi jobber for å få lansert booking, men enn så lenge vil det være drop-in. Det vil bli publisert på nettsiden og facebooksiden når bookingen kommer.

Vi er en stor gruppe som ønsker å kjøre. Er det mulig å få noe rabatt?

Dersom dere er mange er det mulig å booke banen etter stengetid. Dette koster 5000kr per time, og er mulig å booke hver dag fra kl 17. For å booke banen kan du sende mail til amalielofthaug@gmail.com eller ring på 97004792.

Er det mulig å ta med egen hjelm?

Ja, det er fult mulig dersom hjelmen oppfyller kravene. Kravene er at det er en godkjent helhjelm/crosshjelm i riktig størrelse til eieren. Dersom vårt personell ser at hjelmen ikke oppfyller disse kravene blir du bedt om å låne en av oss.

Jeg glemte noe i parken, er det noe mulighet til å få det tilbake?

Ja, selvfølgelig! Dersom vi finner noe gjenglemt i parken legger vi det i en egen kasse som blir oppbevart i 2 uker. Ta kontakt på telefon (97004792) eller mail (amalielofthaug@gmail.com) og beskriv hva du har mistet så sjekker vi om vi har funnet det.